Over IQVIA

Wij zijn IQVIA, de Human Data Science Company

De gezondheidszorg is een branche gericht op het helpen van mensen. Als wereldwijde organisatie, maken wij ons sterk voor de vooruitgang van de menselijke gezondheid. We zetten ons in om waardevolle en waarheidsgetrouwe inzichten en uitkomsten te bieden. Wij gaan de uitdaging aan om mee te werken aan een volgende medische doorbraak, door het maximale te halen uit steeds schaarsere bronnen.
Voor meer informatie over IQVIA:

www.iqvia.com

We worden geïnspireerd door het rijke potentieel aan mogelijkheden

We delen de ambitie om gezondheidszorg op een hoger niveau te brengen, bij te dragen aan vooruitgang en resultaten. Andere bedrijven werken aan medische doorbraken, wij leveren onze bijdrage in inzichten, technologie en human intelligence om zo die medische doorbraken ook effectief te verwezenlijken.

Sterke eenheid

Het is veel groter dan de betere clinical trials. Of dan de vooruitgang in technologieën en analyses. Of dan snellere inzichten. Het gaat om het loslaten van de kracht van human data science. En daarom zijn IMS Health en Quintiles samen een sterkere eenheid in IQVIA, de Human Data Science Company.

betere uitkomsten voor de volksgezondheid

Gedreven door de zorgsector die we helpen, zijn we gecommiteerd oplossingen te bieden die stakeholders in de zorg helpen om vol vertrouwen te innoveren en het maximale uit opportuniteiten te halen. Met als ultieme doel bij te dragen aan betere uitkomsten voor de volksgezondheid.